Rebusløp med Rogaland gruppe!

Også i høst er det klart for Rogaland gruppe sine årlige VVS-Rebusløp i Haugesund og Sandnes! Samle troppene om meld deg på for å kjempe om heder og ære i bransjen! Etter rebusløpet samles vi for mat,
noe godt i glasset, og såklart – premieutdeling!

VVS-Rebusløp har lenge vært en tradisjon i mange fylker for VVS-foreningen. Det har blitt en stor suksess, der bransjefolk samles, og relasjoner skapes.
Rebusløpet foregår med lag. Tradisjonelt stiller hvert firma med 4-5 personer pr. lag, og et firma kan gjerne delta med flere lag.

Hvis ditt firma ikke kan fylle et helt lag er det ikke noe problem, da vi lager et mix-lag av forskjellige firmaer. Skriv «Stiller alene» i «Lagnavn» feltet 🙂
Arrangementet er og åpent for «ikke-medlemmer». Lagene ordner selv transport for selve rebusløpet.

Haugesund Fredag den 15. september

Tid: Fredag den 15.. september kl. 17:00
Oppmøte: Deltakere får mail når det nærmer seg om oppmøtested
Påmelding: Meld på et lag i skjemaet til høyre (oppgi navn på alle lagmedlemmer)
*Husk å noter i kommentarfeltet om du melder deg på i Haugesund eller Sandnes!
Påmeldingsfrist: 8. september
Pris: Kr. 400,- +mva per person, både medlem og ikke-medlem. Dette blir fakturert firma hvis ikke annet er oppgitt, og inkluderer servering av mat, øl og vin.
(Fulltidsstudenter 200,- + mva)

Sandnes Fredag den 22. september

Tid: Fredag 22. september kl. 17:00
Oppmøte: Deltakere får mail når det nærmer seg om oppmøtested
*Husk å noter i kommentarfeltet om du melder deg på i Haugesund eller Sandnes!
Påmeldingsfrist: 8. september
(Fulltidsstudenter 200,- + mva)

Velkommen!