Trøndersk VVS-Dag 2017

Fredag den 3. november er det igjen duket for Trøndersk VVS-dag! VVS-foreningen, Trøndelag gruppe ønsker velkommen til en spennende fagdag som avsluttes med vorspiel, musikk & morro hos Austmann Bryggeri! Ta med deg kollegaene dine og meld deg på. Velkommen!

Temaet for 2017 er VVS bransjens rolle i et lavutslippssamfunn.

Det vil kjøres parallelle foredrag innenfor rør og klima.
Utstillere fra bransjen i messeområdet og mingling med lunsjservering.

Etter fagprogrammet inviterer vi til Austmann Bryggeri med buss for en omvisning, gode historier, ølsmaking, middag med påfølgende mingling og minikonsert!
Samle kollegaer, kunder og venner, så skal vi i VVS-foreningen sørge for en spennende fagdag med en super kveld!

Tid: Fredag den 3. november
Sted: Radisson Royal Garden Hotel Trondheim,Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim
Pris kun seminar: Medlemmer 800,- / Studentmedlemmer 300,- / Øvrige 1.800,-
Pris konferanse + ølsmaking og middag: Medlemmer 1.000,- / Studentmedlemmer 500,- / Øvrige 2.000,-
*Prisene er eksl.mva.
Påmeldingsfrist: 30. oktober
VIKTIG vedr. påmelding:  Huk av «Sesjon 1» for seminaret kl. 09.00-15.00.
Huk av «Sesjon 2» hvis du også ønsker å delta på Austmann Bryggeri med ølsmaking og middag kl. 15.30-23.00

Program

Sesjon 1: 09.00 – 15.00 – Fagseminar *Huk av Sesjon 1 i påmelding om du ønsker å delta på dette.
• Registrering
• Parallelle foredrag
• Lunsj
• Messe

Sesjon 2: 15.30 – 23.00 – Austmann Bryggeri *Huk av Sesjon 2 i påmelding om du ønsker å delta på dette.
• Omvisning
• Øl smaking
• Middag
• Åpen bar